Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: september 2012

Depend - 233

Publisert: 23.09.2012 @ 09:33 Kategori: Swatches Kommentarer: 6

Lakken jeg skal vise dere i dag er en mellomgrå lakk. Den er helt vanlig grå uten noe skimmer, glitter mm. Jeg er egentlig ganske glad i grå lakker, så denne passer meg fint! Den legger seg helt ok, kanskje litt tykk i konsistensen, så det blir veldig klissete og den tørker veldig sakte. Den er ganske godt pigmert så det holder med ett lag hvis du er nøye. To lag med denne tror jeg hadde tatt ett halv århundre å ta på siden den tørker så seint.

Jeg lagde også ett lite design med nailartpennene. Jeg syntes dette ble litt påskete mønster, men jeg likte godt fargekombinasjonene !

# Hva syntes du om denne fargen ?
# Hva syntes du om designet ?

Clasico - Flour

Publisert: 22.09.2012 @ 08:45 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Flour er en knæsj rosa-rød lakk, som ikke er helt jellylakk og ikke helt cremelakk. Denne er det sinnsykt god kvalitet på, den dekker på ett lag og begynner ikke å flasse av før etter ca. 5 dager! Den er dødsenkel å legge, supre koster og alt er bare topp med dette merket. Har 3 til som er like gode, swatches kommer en gang i nærmeste framtid :D

1 lag, lampelys

Denne lakken kjøpte jeg i Spania for 1 ? (8 kroner !!!)

# Hva syntes du om denne lakken ?
# Har du noen Selected-lakker ?

H&M - Pink Me Up

Publisert: 21.09.2012 @ 06:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Pink me up er en utrolig lys rosa farge, med litt skimmer i. Den et helt umulig å legge fint, ganske klissete i konsistensen, men veldig dårlig pigmert, så jeg måtte ha tre lag med kjempeklissete lakk, bad-worse-the worst! Fargen er veldig søt, men ikke noe for meg, nei !

3 lag, lampelys

# Hva syntes du om denne lakken?
# Liker du så lyse farger ?

Glitter og glans

Publisert: 20.09.2012 @ 19:12 Kategori: Negledesign Kommentarer: 2

Hellu!
Har vært skikkelig dårlig til å blogge den siste uka, huff! Har vært mye lekser og ting som skjer så det er liksom gått litt i glemmeboka... Uansett, lakken jeg skal vise i dag er en dødsfin glitterlakk som jeg kjøpte på ebay (nailart pen). Den er lagt over H&M-Spoiled Beauty. Syntes det ble kjempefint :) Den er ikke kjempeenkel å legge siden børsten er utrolig lang, men det går. Lakken er ganske seig på neglene så det tar en stund før den tørker ! Glitteret glitrer i alle farger, særlig i sola. Ihhhh, så fin!
1 lag ov H&M-Spoiled beauty, sollys

# Hva syntes du om denne lakken?
# Har du prøvd disse nailartpennene fra ebay? 

H&M - Moody Model

Publisert: 14.09.2012 @ 18:33 Kategori: Swatches Kommentarer: 3

Hei igjen bloggen!
Som lakk nummer to i dag (må ta igjen for dårlig blogging for noen dager siden!) skal jeg vise dere H&M-Moody Model. Jeg vet ikke om jeg liker denne lakken eller ikke, men jeg tror den går greit nå på høsten. Lakken er veldig mørkegrønn, med litt grått\blått+mose, blandet med en liten dråpe svart, i seg. Tror jeg, du kan bestemme selv! Lakken legger seg veldig fint og tørker kanskje raskt. Jeg har brukt to lag her, men jeg tror den dekker på et lag hvis du er nøye ! Syntes denne ligner litt på Linda Johansen-Sargasso sea, enig\uenig? Denne lakken er en av de nye til h&m med ny topp, istede for den firkantede. Syntes disse er bedre å legge med, men nå har jeg blitt så vant til de firkantede at jeg egentlig syntes at det ikke blir ordentlig h&m-lakk uten : )

To lag

Ser i ettertid at dette ble skikkelig stykt lagt... Menmen! 
Lakken fåes kjøpt på H&M til 39 kroner.

# Hva syntes du om denne lakken?
# Liker du de nye toppene til H&M ? 

Nailpolish Galaxy S |||

Publisert: 14.09.2012 @ 14:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Haha, kreativ overskrift xD Designet jeg skal vise i dag, har jeg gjordt min egne lille vri på. Jeg har brukt farger fra rosa til blå til gull, og svampet oppå en svart lakk fra h&m. Syntes dette ble kjempestilig :) Minner veldig om et univers! Har dessverre ikke navnene på lakkene, siden de er en venninne sine. Tok egentlig bare på det jeg syntes passet sammen !!

# Hva syntes du om dette designet?

H&M - Smoked In Purple

Publisert: 13.09.2012 @ 06:53 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Ggckyrfclprs, alt jeg skreiv ble slettet :( Uansett, beklager for utrolig dårlig blogging de siste dagene, men jeg har ikke hatt tid!

Over til lakken. Smoked In Purple er en litt grumsete lilla farge. Jeg er ikke så veldig glad i denne lillafargen, siden den ikke passer noe bra til hudtonen min. Den er veldig lett å legge, og den dekker på 2 lag!

2 lag

# Hva syntes du om denne fargen ?

H&M - Peach me soon

Publisert: 09.09.2012 @ 20:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Peach me soon er en ferskenfarget cremelakk. Den er lett å legge og dekker veldig bra på to lag. Fargen kan til tider (kommer veldig an på lyset) se noe grumsete ut, men ellers er den veldig fin. Kommer nok ikke til å bruke denne så mye, men litt! Kjøpte denne på salg som den siste, så jeg vet ikke om de selger den i alle butikker lenger dessverre :(

2 lag, lampelys

Swatches av de andre h&m lakkene jeg kjøpte kommer så fort som mulig :)

#Hva syntes du om denne fargen ?

Depend - 240

Publisert: 08.09.2012 @ 16:03 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Denne fargen er skikkelig blå! Kjempefin sommerlig lakk, minner meg om havet. Denne er lett og legge, dekker bra på to lag. Tørker ganske fort også, stort pluss!

2 lag, naturlig lys

#Hva syntes du om denne ?

H&M - Dark Hot Red

Publisert: 08.09.2012 @ 14:43 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Denne lakken er en av de tre lakkene fra pakken jeg kjøpte på torsdag. Syntes denne var dødsfin, skikkelig glinsende blodrød farge. Den var grei og påføre, dekker fint på to lag. Det jeg ikke likte er at fargen setter seg skikkelig i neglene og er vanskelig å ta bort. Utrolig kipt, men litt må man ofre for en så fin lakk!

2 lag, lampelys.

Formen er mye bedre i dag, så i morgen regner jeg med å være frisk. Da kommer det swatch av noen flere lakker, bla. En dødsfin glittelakk !

# Hva syntes du om blodrøde lakker ?
# Har du mange lakker som setter seg i neglene og ikke vil bort ?

HDfun - REF:F5

Publisert: 07.09.2012 @ 20:19 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Tenkte å vise enda en kul neonlakk i dag. Har funnet ut hvordan man blogger fra mobilen, så blogg.no appen testes ut for fullt :) Over til lakken. Denne kjøpte jeg i Frankrike, nærmere bestemt Paris. Den kostet 2? eller 16 kroner om du vil. Den dekker ikke helt på ett lag over en hvit en, kunne godt hatt på ett til ! Syntes denne er så vanvittig kul, elsker neonlakker!

1 lag over hvit lakk.

La også over crack-lakken til Depend, egen swatch av den kommer. Er utrolig fornøyd med den, den "cracker" veldi bra :) Resultatet på pekefingeren ble lettere mislykket, så den slipper å vise seg fram på bloggen!

# Hva syntes du om denne lakken ?
# Har du testet Depend sine crack-lakker?

Depend - 35

Publisert: 07.09.2012 @ 20:10 Kategori: Swatches Kommentarer: 3

Jdnelrbf
Denne er så kul ! Skikkelig selvlysendefarge. Denne dekker nesten på ett lag over en hvit lakk. Denne er en av favorittbeonlakkene jeg noensinne har prøvd. Dødskul <3 Denne lyser skikkelig opp, har du ikke refleks funker sikkert denne xD

1 lag over hvit lakk

# Hva syntes du om denne lakken ?
# Liker du neonlakker ?

Nye H&M lakker

Publisert: 07.09.2012 @ 12:12 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 6

Var i byen i går og fikk plukket med meg fire nye lakker fra h&m :D Veldig fornøyd, de var på tilbud, så jeg betalte til sammen 40 kroner. Kjøpte også kluter fra apoteket til å fjerne lakken med! 

H&M-Dark Hot Red, H&M-Beige og H&M-Pink Me Up.

H&M-Peach Me Soon 

Mesoft, kjøpt på apoteket, koster kun 15 kroner!

Swatches og produktanbefaling\test kommer så fort som mulig. Jeg er dessverre syk i dag, vet ikke om jeg orker å swatche en i dag, men kanskje !
Turtorial på virveldesignet kommer også i nermeste framtid. Noen ønsker om farge ? (lilla, blå, rosa... ??) 

Preikast, ha en fin dag videre :D

H&M-Kiss Goodnight

Publisert: 05.09.2012 @ 19:14 Kategori: Swatches Kommentarer: 5

Ahhh, denne lakken er så fin! Veldig lett og legge, dekker supert på to lag. Den har små, små glitterkorn og noen få litt større. Disse blinker i alle mulige farger i  sola, men dessverre forsvant den når jeg tok bildene ;(  Denne koster kun 19 kr. ! Kjempebillig for en så fin lakk.                             

               

 

       

2 lag.

 

Tok på en matte top coat over, syntes det ble utrolig stilig! Brukte h&m sin, syntes den er utrolig bra. Den gir et veldig matt resulat, er lett og legge og koster nesten ingenting, 29 kroner!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

# Hva syntes du om Kiss Goodnight?
# Har du prøvd h&m sin matte top coat? 

Virvler - design

Publisert: 04.09.2012 @ 16:37 Kategori: Negledesign Kommentarer: 7

Dette designet så jeg på en blogg for en liten stund siden. Syntes det ble utrolig kult, kommer til å bruke det flere ganger! Hvis noen vil ha turtorial på det, så kan jeg sikkert lage det en gang! Fargene jeg har brukt er H&M-Miss Stone Heart (lysebrun) og depend-230 (mørkebrun).

 

 

 

 

Depend-311

Publisert: 04.09.2012 @ 16:09 Kategori: Swatches Kommentarer: 5

Veldig fin og sommerlig neonlakk! Fargen er veldig knæsj, og den er lett og legge. Den dekker utrolig bra, her har jeg kun brukt 1 lag! Børstene til Depend er ikke mine favoritter, men siden de har så mange fine farger og at de ikke koster stort, hamstrer jeg neglelakker fra depend hver gang jeg er i byen! 


Ett lag

Denne ble lagt på i hui og hast, så det ble ikke spesielt pent, men dere ser hvertfall fargen! 

# Liker du depend sine lakker?
# Hva syntes du om denne fargen?

H&M-Peppermint Fusion

Publisert: 02.09.2012 @ 17:28 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Har vært på hytta til Eddai helga, og vi har hatt en skikkelig swatchemaraton, så det blir mange innlegg fremover! Jeg har tatt rundt 300 bilder, kanskje swatchet 100 lakker...

Over til dagens lakk. Peppermint Fusion er en kjempefin lyseblå lakk med litt skimmer i. Den dekker greit på 2 lag, det funker også med 1 tykt. Veldig fin og sommerlig farge! På bildet har jeg ett ganske tykt lag på, kunne godt hatt ett til for å få fargen helt jevn. Konsistensen var en smule tynn, men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Enda en super lakk fra h&m!Ett lag. I flasken ser du skimmeret mye tydeligere. Det vises på neglene også, men det klarte jeg ikke få fram på bildet. 

 

hits