Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: oktober 2012

Halloweennails

Publisert: 31.10.2012 @ 22:02 Kategori: Negledesign Kommentarer: 3

Jaaa, da var det Halloween igjen! Lagde et lite design istad, resultatet ble helt greit. Fikk en veldig god ide istad, så jeg lager nok enda ett design i morgen ! Har brukt Essie - Help me Grow som underlakk, to lag med en orange dependlakk (usikker på nr.) og ett lag med topcoat.

4 lag + nailart, lampelys

Hva syntes du ?
Ble dette helt fail eller ser det ok ut ?

H&M - Purple

Publisert: 30.10.2012 @ 19:56 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Purple er en mørkelilla vanlig lakk fra H&M. Denne kommer i et slags rør sammen med en rød og en svart lakk. De tre koster 39 kr. Lakken er lett å legge men det tar litt tid før den tørker. Ikke noe annet å si på denne, fin og ganske mørk farge som skinner veldig når den er ferdig tørket !Æsj, grusom påføring, bildeter tatt for en stund siden og jeg ser at det virkelig ikke ser bra ut. Blæhh

Hva syntes du om denne fargen ?

Flere bilder, Purple Glaze

Publisert: 29.10.2012 @ 19:56 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Så at bildene av Purple Glaze ble ufattlig stygge, så jeg har tatt noen nye som ikke ser så grusomme ut. Denne lakken er virklelig nydlig, løp og kjøp på H&M alle sammen!
Sååå fin, hva syntes du ?

H&M - Purple Glaze

Publisert: 28.10.2012 @ 16:32 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Kun ett ord kan beskrive denne: Nydlig

Purble Glaze har en gjennomsiktig base med glitter i rosa, sølv og blå. Det er også microhex i denne. Superfin. Denne koster i tillegg kun 19 kr. Løp og kjøp! Den er helt grei å legge, børsten er ganske tynn, men det har ikke noe å si for påføringen. Litt rar skygge. Hmmpf 1 lag over Smoke in purple. 

# Like or Dislike ?

Depend - 84

Publisert: 27.10.2012 @ 17:27 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Heiii ♥
Hatt en fin lørdag så langt ?

Dagens lakk er en hvit lakk med litt sølv(?)skimmer. Den minner en smule om en frostlakk i fargen, men det er ikke en. Denne er skikkelig seig, men fargen er nydlig. Denne bruker ca. 10 år på å tørke ordentlig, anbefales ikke om du har dårlig tid... 

Lakken fåes kjøpt hos Cubus, BikBok mm.

# Hva syntes du om denne ?

Essie - Watermelon

Publisert: 26.10.2012 @ 17:27 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Herlig rød\rosafarge i dag! Denne er bare så utrolig fin, elsker fargen. Formulaen er bra, denne kunne jeg hatt 2 lag med, men jeg hadde litt dårlig tid, så ja. Børsten er litt tjukk, men den funker. Denne tørker raskt !

Bra

Ikke så bra

Tørker raskt

Litt brei  børste

Superfin farge

Lakken renner ut litt

Legger seg fint ved neglebåndene

Setter seg i neglene når du fjerner den 

Leker meg litt med tabellaging og karakter, hva syntes dere ? Er det lettere å få oversikt ?

# Tycks ?

Full manikyr av søskenbarn

Publisert: 21.10.2012 @ 15:43 Kategori: Negledesign Kommentarer: 0

I høstferien var jeg og en venninne på besøk til søskenbarnet mitt. Han er veldig inntressert i neglelakk og jeg måtte selvfølgelig lakke neglene hans. Men ikke nok med det. Han måtte lakke mine også! Det ble neglelakk litt over alt, det var helt grusomt å gnikke vekk rosa neglelakkrester fra neglebåndene etter på... Han var fornøyd, jeg var kanskje ikke like fornøyd, men samma det!

Min manikyr. Dårlig bilde, men det var det eneste jeg hadde. Konsentrert

 

Dette lagde jeg. Veldig vakkert og sånn (*kremt*) men han har så korte negler...

# Hva syntes du om denne manikyren ? (Det er lov å si at man ikke liker det. Jeg for min del er skeptisk!)

IsaDora - 192 Power Pink

Publisert: 20.10.2012 @ 14:19 Kategori: Swatches Kommentarer: 0

Power pik er en lakk jeg har lagt et elsk-hat forhold til. Jeg hater den fordi den er helt dust å legge, børsten er kort og brei, lakken bare flyter utrover og alt blir gris. Jeg elsker den fordi fargen er så utrolig fin! Lakken dekker på to lag og flasser av på to dager. Jeg er ikke spessielt inponert over IsaDora, og i forhold til prisen på hele 89 kr. syntes jeg de kunne vært litt bedre og innholdt litt mer! Disse innholder kun 6 ml, det er jo nesten ingenting! Litt sånn skuffet over denne ja...


2 lag, lampelys.

# Hva syntes du om IsaDora lakkene?

 

Rosa Sløyfe

Publisert: 19.10.2012 @ 15:26 Kategori: Negledesign Kommentarer: 2

Lagde et lite design på onsdag (?). Rosa Sløyfe syntes jeg er en utrolig fin organisasjon og siden jeg ikke hadde noe morsomt å lage, tok jeg på dette når jeg swatchet en IsaDora lakk.

Har blitt litt slitt, menmen, det får gå. Rosafargen er IsaDora 192 og det svarte er en nailartpenn fra ebay.

#Hva syntes du om dette designet?
#Støtter du Rosa Sløyfe?

H&M - Free Your Mind

Publisert: 17.10.2012 @ 19:35 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Free Your Mind er en mørkeblå glitterlakk. Den er lett og legge og dekker faktisk på 1 lag hvis du er nøye. Fargen er utrolig fin, skal prøve denne med matte top coat en gang ! Lakken er i en egen liten kolleksjon med 4 (?) lakker. Det er en grønn, en rød, en mørk orange/brun (?) og denne. Mulig det er en rød også! Alle er ganske mørke, med glitter i :)

2 lag, lampelys.
Lakken fåes kjøpt på H&M, og koster 29 kr.

# Har du en av disse lakkene ?

Essie - Status Symbol

Publisert: 14.10.2012 @ 18:15 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Min første Essielakk... Skuffer ikke. Status symbol er en ganske mørk rosafarge. Den er lett og legge, men har en brei børste som faktisk går i kanten på neglene, slik at det renner ut på huden. Blæh. Tror dette er en av de gamle Essielakkene, siden den jeg prøvde hos mormor (swatch kommer i morgen !) hadde mye mer avrundet og stiv børste. Den dekker på 2 lag og tørker greit fort. Fargen er veldig skinnende når den har tørket, skikkelig fin!!

# Hva syntes du om denne lakken ?
# Vet du om denne hører til den gamle type essielakker ?

Litt nytt, Essie og H&M

Publisert: 13.10.2012 @ 18:48 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Hei!
I dag var jeg på Sirkus og så meg litt rundt. Hadde penger som brant i lomma og et desperat behov for Essie - Help Me Grow så da slo jeg til på den og 2 andre lakker! Superfornøyd med alle tre, swatches av Essielakken kommer i morgen/i kveld, produktanmeldelse av basecoaten kommer om 5 dager og swatch av H&M-lakken kommer om et par dager!

H&M - Free Your Mind, 29 kr

Essie - Status Symbol, 129 kr

Essie - Help Me Grow, 139 kr

Jeg er fornøyd, og fattigere. Håper basecoaten funker like bra som den lover!!

# Hva syntes du ?
# Har du prøvd Help Me Grow ?

Deporah Lippmann - Girls just want to have fun

Publisert: 12.10.2012 @ 10:24 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Heisann!
Dårlig med bloggingen den siste tiden, men jeg har ikke hatt nett på en stund. Lakken jeg skal vise i dag er en lyseorange/ferskenfarget lakk fra Deborah Lippmann. Fargen er skarp, uten å bli for knæsj. Lakken legger seg ikke veldig fint og er utrolig sheer. Vurderte om dette er en jellylakk, men den var ikke veldig jelly i konsistens og farge... Hmm, kan ikke si at førsteinntrykket av Deborah Lippmann er veldig bra, men jeg håper at de andre er bedre! Lakken dekker på 3 lag, men kunne hatt fire for å få den enda jevnere.

3 lag, vanlig lys

Det som er litt morsomt med denne er at den er litt matt før den har tørket ordentlig! Har ikke noen andre lakker som først glinser, så blir matt, og så glinser igjen...!

# Hva syntes du om Deborah Lippmann sine lakker ?
# Likte du fargen på denne lakken ?

Giweaway - My awesome beauty!

Publisert: 04.10.2012 @ 18:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

My Awesome Beauty har en superfin giweaway på bloggen sin hvor hun gir bort 4 Linda Johansen lakker til heldige vinnere! Anbefaler alle å ta en titt: http://www.myawesomebeauty.com/

Bilde lånt av Sophie, håper det er greit! Si ifra hvis jeg skal slette det :D

# Skal du delta i giweaway'en hennes ?

H&M - Nail Him

Publisert: 02.10.2012 @ 20:51 Kategori: Swatches Kommentarer: 5

Denne bloggposten er skrevet 6 ganger, NÅ er jeg sur på blogg.no... ;(

Dagens lakk er en nydelig lyseblå lakk med skimmer i fra H&M. Børsen er litt tynn så det kan være litt vanskelig å få lakken av kosten! Denne er helt nydelig i sola, skimmeret vises veldig godt, sååå fint. Lakken dekker på to lag!

SE så fint skimmer!
2 lag, sollys !

# Hva syntes du om denne fargen ?

hits