Link Link Link Link Link Link

Arkiv mned: november 2012

Red Hearts

Publisert: 30.11.2012 @ 22:48 Kategori: Negledesign Kommentarer: 7
Julekalender 2012

Publisert: 30.11.2012 @ 21:45 Kategori: Nyheter Kommentarer: 3

I morgen er det 1. desember og advent. I den anledning kjører jeg igang en julekalender hvor jeg (prøver!) å poste ett innlegg hver dag. Det blir tips, bilder, negledesign, swatches og mye annet gøy. Jeg ser frem til dette, endelig noe konkret og morsom å blogge om. 
# Tror du dette blir bra?
# Skal du ha kalender på bloggen din?  

HD:FUN - 179

Publisert: 27.11.2012 @ 17:28 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Etter gårsdagens tragedie, valgte jeg denne skjønnheten i dag!

Denne er rett og slett nydelig. Knall blå, og vakker. Hadde ingen store problemer med påføringen, den er litt sheer så kunne godt brukt 3 lag istede for 2. 2 lag, lampelys.

Denne kjøpte jeg på en billigbutikk i Frankrike. Kostet 2 euro. (16 kroner)

# Er du like glad i blå lakker som meg ?

H&M - Rising Sun

Publisert: 26.11.2012 @ 19:21 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Kan noen fortelle meg hvorfor i alle huleste jeg kjøpte denne ?

For det første; jeg kan ikke bruke gule lakker. Neglene mine ser syke ut. For det andre; børsten på denne er dum. Den er klippet på skrå, og den er umulig å legge. For det tredje; hele greia er stygg.  Okei, stygg er den vel ikke, men ikke noen favoritt... Denne er supersheer, så jeg måtte bruke 3 lag. Og med den børsten.... HUFF, det ser jo ikke bra ut! Ellers er det vel ikke mer å si om denne, koster 29 kr på H&M !

Jo, en ting til. Det er gult skimmer i denne!

# Liker du gule lakker?

Negledesign: Soloppgang

Publisert: 25.11.2012 @ 19:20 Kategori: Negledesign Kommentarer: 5

Siden jeg savner sommeren så utrolig masse, lagde jeg et soloppgang-design her om dagen. Ble kjempefornøyd :D Brukte litt random lakker, tok egentlig de første jeg fant! 

 

# Hva syntes du ?

Depend - 313

Publisert: 23.11.2012 @ 14:16 Kategori: Swatches Kommentarer: 9

Denne viste jeg en liten sneekpeak på i forrigeforrige innlegg. Nydelig lakk fra Depend. Litt problemer med påføringen, denne var litt seig, så det var vanskelig å få den på ordentelig. Den er ganske jelly i konsistensen, så jeg brukte 3 lag for å få den helt opak. Denne er stappet med skimmer som titter frem støtt og stadig. Skimmeret er turkist, og noen ganger litt grønn\gult. Nydelig! Jeg kjøpte denne etter at jeg så Stine-Marie \ Joyful sine nydelige bilder. Ta en tur innom bloggen hennes her og se swatchen hennes her

3 lag, lampelys

SE på det skimmeret da! IIHHHK ♥

Løp og kjøp alle sammen, 25 kr på Cubus og BikBok !

# Har du denne skatten i samlingen din?
# Hva syntes du om denne nydelige saken ? 

Giweaway, vinn Natural Minerals\goodiebag

Publisert: 21.11.2012 @ 21:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ta en titt på denne supre konkurransen her! Du kan vinne produkter fra Bare Minerals, super konkurranse! Jeanette har en superfin blogg og hun er veldig kreativ og kommer med bla. supre julegavetips! Lykke til, alle som deltar :D# Skal du være med i denne konkurransen?

Du kan også vinne goodiebag her
H&M - Beauty Bandit

Publisert: 21.11.2012 @ 20:15 Kategori: Swatches Kommentarer: 3

Starter med de nye bildene i dag, dette blir gøy!

Dagens lakk er en lyselilla, ganske enkel sak fra H&M. Denne er veldig rolig, uten å bli kjedelig! Den er veldig grei å påføre, denne tørker SUPERFORT! Dekker på to lag. 

 

2 lag, lampelys

Denne godbiten fåes kjøpt på H&M for 39 kr. 

# Hva syntes du om denne?

# Hva tror du om de nye bildene?

No more

Publisert: 21.11.2012 @ 20:07 Kategori: Nyheter Kommentarer: 1

Fra i dag blir det ingen mørke bilder. Ingen mobilbilder. Ikke dårlig lys. Ikke uskarpt. 

Jeg så litt nedover bloggarkivet mitt, og bildene er jo tragiske... De er mørke, uskarpe og stygge! Derfor har jeg en gang for alle vunnet krigen over Canon og fått det til å samarbeide. Så fra i dag blir det lyse, fine og skarpe bilder. Det vil nok komme innlegg ca. 2-3 ganger i uka frem til Desember, fordi det tar så lang tid å laste opp bilder mm. I Desember skal jeg jo ha Julekalender, som jeg allerede har begynnt å planlegge! Tror det blir veldig bra : ) Er full av motivasjon nå, hihi!

NO MORE


Blir mer som dette! Sneekpeak på en swatch som snart kommer :D

Konkurranse hos Linda Johansen!

Publisert: 20.11.2012 @ 16:55 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Den nye vinterkolleksjonen til Linda Johansen slippes straks, og du kan vinne hele kolleksjonen! Her finner du konkurransen, lykke til :D 

Kolleksjonen er innspirert av "Den lille svarte" og passer perfekt til julebord og fester! Neglelakkmani \ Karianne har swatchet alle lakkene, ta en titt her!

Ellers har jeg så smått begynnt med neglelakk igjen, ble sånn passe fornøyd med resultatet ! Kommer noen swatcher i nærmeste fremtid. Har også laget en plan for en slags "Julekalender", tror det blir bra :D Vi snakkes.

Ylva

Negler på "oppussing"

Publisert: 12.11.2012 @ 21:41 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

Hei!
Loong time, no see. Grunnen er at neglene mine er så stygge nå, at jeg har bestemt meg for å gå uten neglelakk i 1 uke for å la de "vile" litt. Har du noen tips til hva jeg burde gjøre med tørre neglebånd og negler som knekker annenhvert sekund ? Skirk ut :)

H&M - Kiss Goodnight

Publisert: 07.11.2012 @ 21:47 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Kjempefin lakk i dag :D
Kiss Goodnight er en svart lakk, med glitter i rosa, lilla og blått. Den dekker på ett lag, men er finest med to. Denne koster kun 29 (?) kr, fantastisk billig! Denne er også nydelig med matte top coat over. Fargen passer bra til nyttår og fest siden den glitrer sånn :)

To lag + basecoat, lampelys

Macro

To lag + basecoat og matte top coat

# Hva syntes du ?

Bildedryss

Publisert: 06.11.2012 @ 21:19 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Smakebit på swatches som kommer. Hvem vil dere se først ?

(vet at påføringen ikke er helt perfekt, bildene er tatt for en stund siden!)

Halloweennails, 2 nye design!

Publisert: 01.11.2012 @ 21:56 Kategori: Negledesign Kommentarer: 2

Ble ett katastrofalt og ett kjempevellykket :) Vi kan begynne med det katastrofale. Det ble litt sånn klabb og babb, men tanken er hvertfall at det skal være gresskar i forskjellige farger. Brukte H&M - Kiss Goodnight som svart basefarge og nailartpennene mine fra ebay. Tykcs ?

Uff, NEXT!
Det vellykkede. Jeg ble egentlig superfornøyd for en gangs skyld, ikke ofte det! Brukte H&M - Dark Hot red som basefarge og lagde en gradient med en hvit lakk fra ettellerannet oppå. Til slutt lagde jeg noen sting med nailartpennen min (elsk :*<3) Syntes dette ble kult, men litt seint ute haha! Måtte nesten bare prøve det selv om det er 1. November! Uansett, kanskje jeg skal legge ut noen bilder av underverket ? (*kremt*)

Mørkt og litt stilig ;)

# Hva syntes du om disse ?
# Har du laget noen Halloweennails i år ?

hits