Link Link Link Link Link Link

Kategori: Swatches

Essie - E-nuff is E-nuff

Publisert: 28.01.2013 @ 12:43 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Denne fant jeg til 39 kr på Nikita Hair. Det er jo sykt, 90 kr. rabatt! Denne er en ganske "svak" rød, med hint av orange og rosa. Denne var litt tynn i konsistensen dessverre, men ellers var den grei å legge. Denne er den gamle typen, altså med tynn børste. 

2 lag, lampelys.

# Har du denne?
# Har du kjøpt neglelakker på nyttårssalg? 

L'orèal Paris - 610 Rebel Blue

Publisert: 27.01.2013 @ 12:38 Kategori: Swatches Kommentarer: 6

Fant denne på salg på H&M til 20 kr, og det lyste av den at den skulle være med hjem til meg. Dette er den første lakken min fra L'orèal, og jeg må si meg posetivt overrasket. Børsten minner meg om IsaDora sine, men denne er lengre. Rebel Blue er en mellomblå lakk med litt lysere skimmer. Har brukt den et par ganger, og kan vel ikke si annet en at jeg elsker den! Den dekker også på 1 lag, tjohoo!

1 lag, lampelys.

Denne kan du kjøpe på H&M, orinalpris er 49 (?) kr. 

# Har du prøvs L'orèal sine lakker?
# Hva syntes du om de?

Ylva ♥ 

IsaDora - 630 Sweet Violet

Publisert: 26.01.2013 @ 12:38 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Denne er nydelig. Enkel å legge, tørker fort. 630 er en mellomlilla lakk med gullskimmer. Den dekker greit på 1 lag, men tok to for å få den helt jevn. Børsten var litt merkelig når jeg fikk den, sånne små "børstehår" som stakk ut til siden. Tok en saks og klippet de av, hehe, ble mye bedre etter det! 
2 lag, lampelys.

Denne fåes kjøpt på Vita, Cubus, H&M mm. til 89 kr. 

# Hva syntes du?

Ylva ♥

Julekalender, 8. desember: Essie - Beach Bum Bul

Publisert: 08.12.2012 @ 21:16 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Swatch i dag!

Beach Bum Bul er en mellomblå skimmerlakk med micro glitterkorn. Denne er helt nydelig, har gått å sett på neglene mine i hele dag! Den legger seg enkelt og tørker rask. Dekker på 2 lag!

Denne koster 129 kr. og fåes kjøpt på Cubus, H&M og div. parfymerier.

# Hva syntes du om denne ?

Julekalender, 6. desember: Cracklakk

Publisert: 06.12.2012 @ 12:11 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Denne cracklakken er fra Depend. Lakken funker faktisk helt supert, her har Depend fått til noe bra! Denne tørker fort og sprekker opp veldig bra. Den legger seg heller ikke som en slags hinne over fargelakken, så den blir ikke stygg den heller! Anbefaler. 

Denne fåes kjøpt på Cubus mm. til 49 (?) kr. 

# Liker du cracklakker ?

Julekalender, 3. desember: Styggeste lakk, H&M - 2 see you

Publisert: 03.12.2012 @ 13:22 Kategori: Swatches Kommentarer: 5

Dette er definitivt min styggeste lakk. Den ser ut som, vel ja, snørr. Den er en blanding mellom gul og grønn, og skifter litt nyanse etter hvilket lys man står i. Den er ellers grusom å legge, den er veldig sheer, så her har jeg brukt 3 lag, og den dekker enda ikke helt perfekt. Huff. Hvis du lurer på hvorfor jeg kjøpte denne, så var det fordi den var på tilbud til 10 kr. sammen med en annen nydelig lillafarge som jeg hadde lyst på ;) 3 lag, lampelys. 
Fåes kjøpt på H&M, vet ikke normalpris, men jeg kjøpte den til 10 kr. Tror ikke de selger denne lenger.

# Hva syntes du ? 

HD:FUN - 179

Publisert: 27.11.2012 @ 17:28 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Etter gårsdagens tragedie, valgte jeg denne skjønnheten i dag!

Denne er rett og slett nydelig. Knall blå, og vakker. Hadde ingen store problemer med påføringen, den er litt sheer så kunne godt brukt 3 lag istede for 2. 2 lag, lampelys.

Denne kjøpte jeg på en billigbutikk i Frankrike. Kostet 2 euro. (16 kroner)

# Er du like glad i blå lakker som meg ?

H&M - Rising Sun

Publisert: 26.11.2012 @ 19:21 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Kan noen fortelle meg hvorfor i alle huleste jeg kjøpte denne ?

For det første; jeg kan ikke bruke gule lakker. Neglene mine ser syke ut. For det andre; børsten på denne er dum. Den er klippet på skrå, og den er umulig å legge. For det tredje; hele greia er stygg.  Okei, stygg er den vel ikke, men ikke noen favoritt... Denne er supersheer, så jeg måtte bruke 3 lag. Og med den børsten.... HUFF, det ser jo ikke bra ut! Ellers er det vel ikke mer å si om denne, koster 29 kr på H&M !

Jo, en ting til. Det er gult skimmer i denne!

# Liker du gule lakker?

Depend - 313

Publisert: 23.11.2012 @ 14:16 Kategori: Swatches Kommentarer: 9

Denne viste jeg en liten sneekpeak på i forrigeforrige innlegg. Nydelig lakk fra Depend. Litt problemer med påføringen, denne var litt seig, så det var vanskelig å få den på ordentelig. Den er ganske jelly i konsistensen, så jeg brukte 3 lag for å få den helt opak. Denne er stappet med skimmer som titter frem støtt og stadig. Skimmeret er turkist, og noen ganger litt grønn\gult. Nydelig! Jeg kjøpte denne etter at jeg så Stine-Marie \ Joyful sine nydelige bilder. Ta en tur innom bloggen hennes her og se swatchen hennes her

3 lag, lampelys

SE på det skimmeret da! IIHHHK ♥

Løp og kjøp alle sammen, 25 kr på Cubus og BikBok !

# Har du denne skatten i samlingen din?
# Hva syntes du om denne nydelige saken ? 

H&M - Beauty Bandit

Publisert: 21.11.2012 @ 20:15 Kategori: Swatches Kommentarer: 3

Starter med de nye bildene i dag, dette blir gøy!

Dagens lakk er en lyselilla, ganske enkel sak fra H&M. Denne er veldig rolig, uten å bli kjedelig! Den er veldig grei å påføre, denne tørker SUPERFORT! Dekker på to lag. 

 

2 lag, lampelys

Denne godbiten fåes kjøpt på H&M for 39 kr. 

# Hva syntes du om denne?

# Hva tror du om de nye bildene?

H&M - Kiss Goodnight

Publisert: 07.11.2012 @ 21:47 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Kjempefin lakk i dag :D
Kiss Goodnight er en svart lakk, med glitter i rosa, lilla og blått. Den dekker på ett lag, men er finest med to. Denne koster kun 29 (?) kr, fantastisk billig! Denne er også nydelig med matte top coat over. Fargen passer bra til nyttår og fest siden den glitrer sånn :)

To lag + basecoat, lampelys

Macro

To lag + basecoat og matte top coat

# Hva syntes du ?

H&M - Purple

Publisert: 30.10.2012 @ 19:56 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Purple er en mørkelilla vanlig lakk fra H&M. Denne kommer i et slags rør sammen med en rød og en svart lakk. De tre koster 39 kr. Lakken er lett å legge men det tar litt tid før den tørker. Ikke noe annet å si på denne, fin og ganske mørk farge som skinner veldig når den er ferdig tørket !Æsj, grusom påføring, bildeter tatt for en stund siden og jeg ser at det virkelig ikke ser bra ut. Blæhh

Hva syntes du om denne fargen ?

H&M - Purple Glaze

Publisert: 28.10.2012 @ 16:32 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Kun ett ord kan beskrive denne: Nydlig

Purble Glaze har en gjennomsiktig base med glitter i rosa, sølv og blå. Det er også microhex i denne. Superfin. Denne koster i tillegg kun 19 kr. Løp og kjøp! Den er helt grei å legge, børsten er ganske tynn, men det har ikke noe å si for påføringen. Litt rar skygge. Hmmpf 1 lag over Smoke in purple. 

# Like or Dislike ?

Depend - 84

Publisert: 27.10.2012 @ 17:27 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Heiii ♥
Hatt en fin lørdag så langt ?

Dagens lakk er en hvit lakk med litt sølv(?)skimmer. Den minner en smule om en frostlakk i fargen, men det er ikke en. Denne er skikkelig seig, men fargen er nydlig. Denne bruker ca. 10 år på å tørke ordentlig, anbefales ikke om du har dårlig tid... 

Lakken fåes kjøpt hos Cubus, BikBok mm.

# Hva syntes du om denne ?

Essie - Watermelon

Publisert: 26.10.2012 @ 17:27 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Herlig rød\rosafarge i dag! Denne er bare så utrolig fin, elsker fargen. Formulaen er bra, denne kunne jeg hatt 2 lag med, men jeg hadde litt dårlig tid, så ja. Børsten er litt tjukk, men den funker. Denne tørker raskt !

Bra

Ikke så bra

Tørker raskt

Litt brei  børste

Superfin farge

Lakken renner ut litt

Legger seg fint ved neglebåndene

Setter seg i neglene når du fjerner den 

Leker meg litt med tabellaging og karakter, hva syntes dere ? Er det lettere å få oversikt ?

# Tycks ?

IsaDora - 192 Power Pink

Publisert: 20.10.2012 @ 14:19 Kategori: Swatches Kommentarer: 0

Power pik er en lakk jeg har lagt et elsk-hat forhold til. Jeg hater den fordi den er helt dust å legge, børsten er kort og brei, lakken bare flyter utrover og alt blir gris. Jeg elsker den fordi fargen er så utrolig fin! Lakken dekker på to lag og flasser av på to dager. Jeg er ikke spessielt inponert over IsaDora, og i forhold til prisen på hele 89 kr. syntes jeg de kunne vært litt bedre og innholdt litt mer! Disse innholder kun 6 ml, det er jo nesten ingenting! Litt sånn skuffet over denne ja...


2 lag, lampelys.

# Hva syntes du om IsaDora lakkene?

 

H&M - Free Your Mind

Publisert: 17.10.2012 @ 19:35 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Free Your Mind er en mørkeblå glitterlakk. Den er lett og legge og dekker faktisk på 1 lag hvis du er nøye. Fargen er utrolig fin, skal prøve denne med matte top coat en gang ! Lakken er i en egen liten kolleksjon med 4 (?) lakker. Det er en grønn, en rød, en mørk orange/brun (?) og denne. Mulig det er en rød også! Alle er ganske mørke, med glitter i :)

2 lag, lampelys.
Lakken fåes kjøpt på H&M, og koster 29 kr.

# Har du en av disse lakkene ?

Essie - Status Symbol

Publisert: 14.10.2012 @ 18:15 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Min første Essielakk... Skuffer ikke. Status symbol er en ganske mørk rosafarge. Den er lett og legge, men har en brei børste som faktisk går i kanten på neglene, slik at det renner ut på huden. Blæh. Tror dette er en av de gamle Essielakkene, siden den jeg prøvde hos mormor (swatch kommer i morgen !) hadde mye mer avrundet og stiv børste. Den dekker på 2 lag og tørker greit fort. Fargen er veldig skinnende når den har tørket, skikkelig fin!!

# Hva syntes du om denne lakken ?
# Vet du om denne hører til den gamle type essielakker ?

Deporah Lippmann - Girls just want to have fun

Publisert: 12.10.2012 @ 10:24 Kategori: Swatches Kommentarer: 1

Heisann!
Dårlig med bloggingen den siste tiden, men jeg har ikke hatt nett på en stund. Lakken jeg skal vise i dag er en lyseorange/ferskenfarget lakk fra Deborah Lippmann. Fargen er skarp, uten å bli for knæsj. Lakken legger seg ikke veldig fint og er utrolig sheer. Vurderte om dette er en jellylakk, men den var ikke veldig jelly i konsistens og farge... Hmm, kan ikke si at førsteinntrykket av Deborah Lippmann er veldig bra, men jeg håper at de andre er bedre! Lakken dekker på 3 lag, men kunne hatt fire for å få den enda jevnere.

3 lag, vanlig lys

Det som er litt morsomt med denne er at den er litt matt før den har tørket ordentlig! Har ikke noen andre lakker som først glinser, så blir matt, og så glinser igjen...!

# Hva syntes du om Deborah Lippmann sine lakker ?
# Likte du fargen på denne lakken ?

H&M - Nail Him

Publisert: 02.10.2012 @ 20:51 Kategori: Swatches Kommentarer: 5

Denne bloggposten er skrevet 6 ganger, NÅ er jeg sur på blogg.no... ;(

Dagens lakk er en nydelig lyseblå lakk med skimmer i fra H&M. Børsen er litt tynn så det kan være litt vanskelig å få lakken av kosten! Denne er helt nydelig i sola, skimmeret vises veldig godt, sååå fint. Lakken dekker på to lag!

SE så fint skimmer!
2 lag, sollys !

# Hva syntes du om denne fargen ?

Depend - 233

Publisert: 23.09.2012 @ 09:33 Kategori: Swatches Kommentarer: 6

Lakken jeg skal vise dere i dag er en mellomgrå lakk. Den er helt vanlig grå uten noe skimmer, glitter mm. Jeg er egentlig ganske glad i grå lakker, så denne passer meg fint! Den legger seg helt ok, kanskje litt tykk i konsistensen, så det blir veldig klissete og den tørker veldig sakte. Den er ganske godt pigmert så det holder med ett lag hvis du er nøye. To lag med denne tror jeg hadde tatt ett halv århundre å ta på siden den tørker så seint.

Jeg lagde også ett lite design med nailartpennene. Jeg syntes dette ble litt påskete mønster, men jeg likte godt fargekombinasjonene !

# Hva syntes du om denne fargen ?
# Hva syntes du om designet ?

Clasico - Flour

Publisert: 22.09.2012 @ 08:45 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Flour er en knæsj rosa-rød lakk, som ikke er helt jellylakk og ikke helt cremelakk. Denne er det sinnsykt god kvalitet på, den dekker på ett lag og begynner ikke å flasse av før etter ca. 5 dager! Den er dødsenkel å legge, supre koster og alt er bare topp med dette merket. Har 3 til som er like gode, swatches kommer en gang i nærmeste framtid :D

1 lag, lampelys

Denne lakken kjøpte jeg i Spania for 1 ? (8 kroner !!!)

# Hva syntes du om denne lakken ?
# Har du noen Selected-lakker ?

H&M - Moody Model

Publisert: 14.09.2012 @ 18:33 Kategori: Swatches Kommentarer: 3

Hei igjen bloggen!
Som lakk nummer to i dag (må ta igjen for dårlig blogging for noen dager siden!) skal jeg vise dere H&M-Moody Model. Jeg vet ikke om jeg liker denne lakken eller ikke, men jeg tror den går greit nå på høsten. Lakken er veldig mørkegrønn, med litt grått\blått+mose, blandet med en liten dråpe svart, i seg. Tror jeg, du kan bestemme selv! Lakken legger seg veldig fint og tørker kanskje raskt. Jeg har brukt to lag her, men jeg tror den dekker på et lag hvis du er nøye ! Syntes denne ligner litt på Linda Johansen-Sargasso sea, enig\uenig? Denne lakken er en av de nye til h&m med ny topp, istede for den firkantede. Syntes disse er bedre å legge med, men nå har jeg blitt så vant til de firkantede at jeg egentlig syntes at det ikke blir ordentlig h&m-lakk uten : )

To lag

Ser i ettertid at dette ble skikkelig stykt lagt... Menmen! 
Lakken fåes kjøpt på H&M til 39 kroner.

# Hva syntes du om denne lakken?
# Liker du de nye toppene til H&M ? 

H&M - Smoked In Purple

Publisert: 13.09.2012 @ 06:53 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Ggckyrfclprs, alt jeg skreiv ble slettet :( Uansett, beklager for utrolig dårlig blogging de siste dagene, men jeg har ikke hatt tid!

Over til lakken. Smoked In Purple er en litt grumsete lilla farge. Jeg er ikke så veldig glad i denne lillafargen, siden den ikke passer noe bra til hudtonen min. Den er veldig lett å legge, og den dekker på 2 lag!

2 lag

# Hva syntes du om denne fargen ?

Depend - 240

Publisert: 08.09.2012 @ 16:03 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Denne fargen er skikkelig blå! Kjempefin sommerlig lakk, minner meg om havet. Denne er lett og legge, dekker bra på to lag. Tørker ganske fort også, stort pluss!

2 lag, naturlig lys

#Hva syntes du om denne ?

H&M - Dark Hot Red

Publisert: 08.09.2012 @ 14:43 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Denne lakken er en av de tre lakkene fra pakken jeg kjøpte på torsdag. Syntes denne var dødsfin, skikkelig glinsende blodrød farge. Den var grei og påføre, dekker fint på to lag. Det jeg ikke likte er at fargen setter seg skikkelig i neglene og er vanskelig å ta bort. Utrolig kipt, men litt må man ofre for en så fin lakk!

2 lag, lampelys.

Formen er mye bedre i dag, så i morgen regner jeg med å være frisk. Da kommer det swatch av noen flere lakker, bla. En dødsfin glittelakk !

# Hva syntes du om blodrøde lakker ?
# Har du mange lakker som setter seg i neglene og ikke vil bort ?

HDfun - REF:F5

Publisert: 07.09.2012 @ 20:19 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Tenkte å vise enda en kul neonlakk i dag. Har funnet ut hvordan man blogger fra mobilen, så blogg.no appen testes ut for fullt :) Over til lakken. Denne kjøpte jeg i Frankrike, nærmere bestemt Paris. Den kostet 2? eller 16 kroner om du vil. Den dekker ikke helt på ett lag over en hvit en, kunne godt hatt på ett til ! Syntes denne er så vanvittig kul, elsker neonlakker!

1 lag over hvit lakk.

La også over crack-lakken til Depend, egen swatch av den kommer. Er utrolig fornøyd med den, den "cracker" veldi bra :) Resultatet på pekefingeren ble lettere mislykket, så den slipper å vise seg fram på bloggen!

# Hva syntes du om denne lakken ?
# Har du testet Depend sine crack-lakker?

Depend - 35

Publisert: 07.09.2012 @ 20:10 Kategori: Swatches Kommentarer: 3

Jdnelrbf
Denne er så kul ! Skikkelig selvlysendefarge. Denne dekker nesten på ett lag over en hvit lakk. Denne er en av favorittbeonlakkene jeg noensinne har prøvd. Dødskul <3 Denne lyser skikkelig opp, har du ikke refleks funker sikkert denne xD

1 lag over hvit lakk

# Hva syntes du om denne lakken ?
# Liker du neonlakker ?

H&M-Kiss Goodnight

Publisert: 05.09.2012 @ 19:14 Kategori: Swatches Kommentarer: 5

Ahhh, denne lakken er så fin! Veldig lett og legge, dekker supert på to lag. Den har små, små glitterkorn og noen få litt større. Disse blinker i alle mulige farger i  sola, men dessverre forsvant den når jeg tok bildene ;(  Denne koster kun 19 kr. ! Kjempebillig for en så fin lakk.                             

               

 

       

2 lag.

 

Tok på en matte top coat over, syntes det ble utrolig stilig! Brukte h&m sin, syntes den er utrolig bra. Den gir et veldig matt resulat, er lett og legge og koster nesten ingenting, 29 kroner!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

# Hva syntes du om Kiss Goodnight?
# Har du prøvd h&m sin matte top coat? 

Depend-311

Publisert: 04.09.2012 @ 16:09 Kategori: Swatches Kommentarer: 5

Veldig fin og sommerlig neonlakk! Fargen er veldig knæsj, og den er lett og legge. Den dekker utrolig bra, her har jeg kun brukt 1 lag! Børstene til Depend er ikke mine favoritter, men siden de har så mange fine farger og at de ikke koster stort, hamstrer jeg neglelakker fra depend hver gang jeg er i byen! 


Ett lag

Denne ble lagt på i hui og hast, så det ble ikke spesielt pent, men dere ser hvertfall fargen! 

# Liker du depend sine lakker?
# Hva syntes du om denne fargen?

H&M-Peppermint Fusion

Publisert: 02.09.2012 @ 17:28 Kategori: Swatches Kommentarer: 2

Har vært på hytta til Eddai helga, og vi har hatt en skikkelig swatchemaraton, så det blir mange innlegg fremover! Jeg har tatt rundt 300 bilder, kanskje swatchet 100 lakker...

Over til dagens lakk. Peppermint Fusion er en kjempefin lyseblå lakk med litt skimmer i. Den dekker greit på 2 lag, det funker også med 1 tykt. Veldig fin og sommerlig farge! På bildet har jeg ett ganske tykt lag på, kunne godt hatt ett til for å få fargen helt jevn. Konsistensen var en smule tynn, men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Enda en super lakk fra h&m!Ett lag. I flasken ser du skimmeret mye tydeligere. Det vises på neglene også, men det klarte jeg ikke få fram på bildet. 

 

H&M-Blue my mind

Publisert: 31.08.2012 @ 16:02 Kategori: Swatches Kommentarer: 4

Hei! 

Som første lakk på bloggen, skal jeg vise h&m-blue my mind. Dette er nok en av favorittene mine, elsker blåfargen! Lakken er grei å legge, noen er en smule tykk i konsistensen, men ikke alle. Min er veldig god, perfekt konsistens som er utrolig godt pigmert. På bildet har jeg tatt på ett lag, kunne hatt to for å få et enda jevnere resultat. Det dumme med denne er at den flasser av på tuppen etter en dag. Det er utrolig kipt, men en god topcoat hjelper veldig ! 

 

Ett lag

Lakken fåes kjøpt på h&m for 39. kr

hits